Dit is Berné

Spirituele gaven kun je niet aanleren, daar word je mee geboren. Vroeger als kind al was ik druk en sprong van de hak op de tak. Ik voelde, zag en hoorde dingen die ik niet goed thuis kon brengen. Inmiddels ben ik me ervan bewust dat ik deze gaven heb en zet ik deze graag in om andere mensen te helpen.

Verschillende trainingen in de praktijk New Earth Circle (moeder aarde school) hebben mij geholpen mijn gaven verder te ontplooien en hebben mijn gevoel om mensen (en dieren) te willen helpen verder versterkt.  Ik ben gecertificeerd om anderen de opleiding Universele Moeder Aarde Healing te geven zodat je jezelf en anderen kan helen met de goddelijke energie.

Naast een leven als ondernemer leg ik mij nu meer toe op de spirituele kant van mezelf. Ik maak graag kennis om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met mij op via CONTACT onderaan de pagina.

helderziend • helderhorend • heldervoelend • helderwetend • helderruikend

contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, laat uw gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Uw gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.